ALOE VERA PRODUKTER

Då var år 2020 igång med buller och bång!

Ni som följer mig på sociala medier, främst instagram (cyklamedsofia2.0), vet att jag i slutet av förra året började sälja lite olika skönhets- och hälsoprodukter. Det jag har snöat in mig på mest och kommer att fortsätta sälja är Aloe Vera produkter från Forever Living.

Forever Living är verksam i mer än 160 länder och är därmed världens största odlare, tillverkare och distributör av Aloe Vera. De gör allt från heat lotion och serum till dryck och alcogel. Jag är alltså en oberoende återförsäljare och man kan via mig lägga beställningar från Forever.

Men varför Aloe Vera och vad är Aloe Vera? Jag ska försöka fatta mig kort. Aloe Vera är en växt och i produkterna är det Aloe Verans geleliknande innehåll man använder. Forever Living kontrollerar hela processen från planta, till produkt, till dig. Man vill garantera dig högsta kvalitet. Forever börjar från grunden med bördiga jordar som ger god växtkraft och mycket näring till plantorna.

Aloe veran från Forever är certifierad av International Aloe Science Council (IASC), vilket bevisar att den är i en klass för sig.

I Sverige säljs godkända produkter av bland annat av Life Stream, AQA och Forever Living.

Aloe Vera är en mjukgörande, fuktgivande och lugnande växt. Man kan dricka den i form av juice som kosttillskott. Drycken görs med 99,7% Aloe Vera och C-vitamin. Den är bra för magen, immunsystemet, motverkar trötthet, ger en god munhygien osv. Man måste dock använda den några månader innan den ger resultat, precis som det mesta här i livet. Förändring sker inte över en dag.

Aloe Vera kan används som hud- och hårvårdsprodukt. Aloe Veran främjar läkningsprocesser på skadad hud och kan användas vid solsveda, lindriga brännskador, akne och eksem. Aloe Veran innehåller mycket vatten och återfuktar huden samtidigt som den tillför näring vilket också vårdar hud och hår.

Mina favoritprodukter från Forever är följande:

Aloe Propolis cremen som har en doft av honung och är extra bra mot torr och känslig hud, den använder jag som handkräm.

Min andra favorit är hand sanitizern i liten förpackning som också innehåller honung.

Min tredje favorit är den klassiska heat lotion som kan användas i samband med träningsvärk eller annan värk och trötthet i leder.

Min fjärde favorit är serumet från Infinite som säljs via Forever. Det innehåller precis som ovan nämnda produkter också aloe vera. Jag har den under min dag- och nattkräm.

Min nattkräm är också en favorit och görs av Sonya och säljs via Forever, den heter Sonya refining gel mask.

Jag avslutar med Aloe Vera drycken som görs i miljövänlig förpackning. Jag tar en liten shot om dagen så denna förpackning med 1 liter räcker länge.

Vill du veta mer? Vill du beställa något eller kanske bli en oberoende återförsäljare? Kontakta gärna mig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like