Att hålla sig aktiv med bebis

Det här inlägget görs i samarbete med addnature.com

Att vara gravid innebär en stor fysisk förändring vilket i sin tur innebär en stor fysisk utmaning. Stor i dubbel bemärkelse. Stor för att kroppen växer och stor för att den är svår på ett helt nytt sätt. Kroppen kan och vill inte träna på det sätt jag är van vid. Mitt mål är att försöka träna så mycket som det går under graviditeten med fokus på styrketräning, rörlighet och cykling.

Efter förlossningen blir målet att sakta men säkert försöka komma tillbaka till min forna form. Då måste jag låta det ta tid så att kroppen får läka ordentligt för att sedan trappa upp träningen. Det blir såklart svårare att få ihop träningen med en liten bebis som kommer att kräva väldigt mycket tid och energi. Då gäller det att träna smart för att få aktivera sig ordentligt. Att ta med sig bebis när man promenerar/vandrar är då ett väldigt bra, mysigt och praktiskt alternativ, men då krävs rätt utrustning.

Hos Addnature har jag hittat en bärstol från Vaude, ni hittar den här. https://www.addnature.com/fynd/utrustning/cykelvagnar-takracken/barnbarstolar-tillbehor/barnbarstolar.html

Denna bärstol kommer att bli perfekt när hela lilla familjen ska ut på äventyr men också när jag ska ut och promenera i närområdet och vill slippa släpa med mig hela barnvagnen. Mer om bärstolen går att läsa nedan (kopierat från Addnatures hemsida)…

En lättare version av Vaudes populära bärstol Shuttle Comfort. För äventyrliga föräldrar som inte drar sig för att ta barnet med på vandringen. Det ergonomiskt utformade bärsystemet Tergolight har ett höftbälte som distribuerar vikten jämt. Shuttle Base har dessutom en ryggnära passform som gör det mycket enklare att ta sig fram i ojämn terräng.

Gott om justeringsmöjligheter för både barn och vuxen, reflexdetaljer för synlighet i mörker, lättåtkomliga fack för vattenflaska och småsaker, liksom större förvaringfack för extra kläder och leksaker finns med i designen på denna kompetenta bärstol.”


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like