Boosta med smarriga nyttigheter

Min kropp säger nej till träning just nu. Den är trött och slut och behöver vila. Kan man inte träna så kan man i alla fall boosta kroppen med energi genom massa smarriga nyttigheter på tallriken. Jag har boostat med jordgubbar, blåbär, färskpressad apelsinjuice, kiwi och andra färgglada nyttigheter. Och kaffe såklart. Jag klarar mig inte utan mitt kaffe. Och lite godis har jag också unnat mig, det känns helt okej såhär 4 dagar innan Vätternrundan. Fast å andra sidan…. Godis är ALLTID okej. Jag älskar godis. Men nog om godis…

Här kommer ett superenkelt recept på en sommarfräsch efterrätt:

Hacka 75 gram vit choklad och smält i micron.

Blanda chokladen med 3 deciliter grekisk yoghurt.

Fördela smeten i fyra glas och toppa med godsaker, jag väljer jordgubbar och blåbär.

NJUT!

image11

Här kommer ett superenkelt recept på bananpannkaka:

Mosa en banan i en skål.

Knäck ett ägg i skålen och blanda med bananen.

Häll i lite mjöl och lite mjölk.

Rör om till en fin smet.

Stek på.

Klart!

Vid sidan om har jag en stor klick med kvarg, kvargen kan man ha i smeten också.

image21

Här kommer ett superenkelt recept på smoothie:

Mosa en banan i en skål.

Häll i några deciliter yoghurt i skålen och rör om.

Tillsätt linfrön och frysta bär.

Använda en mixer och rör om ordentligt.

Tillsätt solrosfrön.

Klart!

image41

Och en sista bild på en färgglad brunch!

image31

3 comments
Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like