Februari, OS och guldregn

Tiden bara försvinner. Jag har tydligen inte bloggat på över en månad nu. Vad har hänt?

  • Jag har jobbat i vanlig ordning, börjar trivas riktigt bra med treskiftet igen. Sover bra efter nattpassen och har ödmjuka och duktiga kollegor.
  • Jag har snart varit licenserad spinninginstruktör i två månader. Passen rullar på bättre och bättre, orden liksom bara kommer av sig själv. Jag har redan fått ett gäng stammisar trots att mitt pass är schemalagt ganska sent på kvällen. Min sambo överhörde en motionär från passet innan mitt igår som sa “tjejen som sitter där har jättebra pass, synd bara att det är så sent”. Ord som värmer! Rörelseglädje, det bästa som finns. Apropå spinning, i lördags hade jag och Agneta tjejspinning i två timmar. Agneta körde ett intervallpass och jag körde ett distanspass. Riktigt härligt med brudar som fyllde hela salen och cirka 1500 kronor insamlat till Barncancerfonden!

  • Jag har bokat resa till Mallis i slutet av april. Då drar jag dit med pappa och Alnö Race Team för att cykla i en vecka. Vi bor i Palma och kommer cykla på den sidan av ön. Det blir tredje våren i rad som jag åker dit nu, älskade Mallis. Försöker få igång benen på trainern, det blir mycket intervallpass.
  • Det har varit snöstorm här uppe, sjuka mängder med snö. Jag älskar snö men nu räcker det!
  • Förra helgen hade vi en liten reunion med slalomtjejerna. Vi åkte då slalombana för första gången på tio år med vår gamla tränare. Magiskt! Det finns dock en del att jobba på. Apropå slalom, två OS-guld i slalom. Hansdotter och Myhrer toppade formen och åkte hem varsin guldmedalj! Det är stort, riktigt stort. Speciellt för en gammal tävlingsåkare som jag är. Skidskyttelandslaget dundrar till med fyra medaljer varav två guld. Det är också riktigt stort, Sverige är tillbaka igen! Det om något inspirerar till att träna lite mer och lite hårdare.
  • Det har varit alla hjärtans dag och min fantastiske sambo överraskar mig år efter år. Det gäller att unna sig och fira kärleken. Må kärleken övervinna allt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like