Jag blev lurad på alla hjärtans dag

Jag och sambon har haft två lediga dagar ihop, nu väntar helgjobb för oss båda. Skönt tycker jag. Kontorsjobb måndag till fredag, det är inte riktigt min grej.

Vi har snorat och nyst ikapp här hemma så det har inte blivit någon träning. Det spritter i hela kroppen samtidigt som den säger nej, nu är det vila som gäller. Men när man inte kan träna då kan man göra massa annat kul istället. Vi har faktiskt varit ganska effektiva. Vi har tömt hyreslägenheten på alla våra prylar. Satan vad prylar jag har. Det är nästan lite sjukligt. Jag måste rensa, ordentligt.

Apropå prylar så var vi på loppis och köpte lite mer prylar idag. Humor. Det blev dock bara två små prylar som vi har på väggen i vardagsrummet. De är redan uppspikade och jag är så nöjd! Loppisprylar med lite antik stil blandat med nya moderna prylar är det bästa jag vet. Nästan.

Vi har ätit toast och våfflor med hjortronsylt på ett gammalt mysigt fik uppe på Norra Berget. Vi har haft tacotorsdag. Tvättat kläder. Tittat på hus- och inredningsserier. Och bara myst! Det har vi gjort. Det är mycket Vi nu. Så mycket roligare än bara jag, jag och jag.

Apropå VI så har det varit alla hjärtans dag. En dag jag starkt ogillade förut. Hata är ett så starkt ord så jag nöjer mig med “starkt ogillade”. Kan bero på att jag var singel i typ 4-5 år innan jag träffade min prins.  Nu älskar jag alla hjärtans dag. Det gör tack och lov min sambo också. Han är en riktig romantiker. Förra året bjöd han mig på en hotellvistelse, i år lurade han mig totalt… När jag kom hem efter jobbet stod en bukett rosor på bordet och han hade dukat fint för en middag hemma i lägenheten. Ugnen stod på värme. Sen skulle vi iväg och handla mat. Trodde jag. Istället för att handla mat så tog han mig till Södra Berget och en restaurang vid namn 180 grader som bjuder på både god mat och en helt sanslöst magnifik utsikt över Sundsvall. Min första reaktion var “men ugnen då?!”. Den hade han stängt av i smyg. Killen med koll. Tack älskling för världens finaste kväll! Jag älskar dig.

Jag säger ofta att jag älskar min sambo och min familj, jag tycker att det är viktigt. Älskar man någon så ska personen få höra det tills öronen trillar av.

Nu återgår jag till teven och favoriten, eller ja favorit nummer två… Skavlan!

Den sanslöst magnifika utsikten från Södra Berget över Sundsvall

Våffelmys på Norra Berget

Det har blivit mycket fokus på inredning nu när vi har köpt lägenhet.

Jag bara älskar vårt nya marmorbord i vardagsrummet!

Tio röda rosor…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like