Juli – Vad gör du när du inte cyklar?

“Njut, bara njut.”

Nu har det snart gått två veckor sedan Vätternrundan. Jag har vilat, haft semester, varit hemma i Norrland, umgåtts med familj och vänner, paddlat kanot, badat i älven, tältat, druckit rosé och bara njutit av livet. Jag har verkligen känt att jag har förtjänat det. Nu rycker det dock i cykelnerven igen. Jag vill känna vinden i mitt hår och suget i benen efter en tung uppförskörning. Men jag behöver en morot, ett nytt lopp att längta till och träna inför. Tävlingsmänniska som man är. Jag har kikat på Bollnäsrundan, Storsjön runt, Tre Berg, Polis-SM och Sundsvall Classics. Har ni något lopp att rekommendera?

Det är bra att vila men det är viktigt att komma igång efter vilan och inte säcka ihop. Jag vet att många säckar ihop efter Vättern, men cykelsäsongen har ju bara börjat. Fortsätt cykla och sätt upp nya mål! Det tänker jag göra. Men jag tänker också njuta av sommarens goda i form av…

  • Kvällsdopp i det blå.
  • Mjukglass nere vid ån.
  • Picknick i parken.
  • Promenader ute i naturen.
  • Kaffe på en uteservering.
  • Frukost på balkongen i morgonsolen.
  • Utflykter till landet.

Vad gör du när du inte cyklar?

image

image

image

image

image

image

image


 

1 comment
  1. Vad underbart ni verkar ha det där i Norr! Jag kan känna igen det där med att “säcka ihop efter Vätternrundan”, det kan lätt bli att man släpper allt som har med cykling att göra. Eller det gjorde jag förr om åren i alla fall. Jag är också sugen på Storsjön runt…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like