KOM I SOMMARFORM MED MIG

Som några av er kanske redan vet så har jag börjat plugga till personlig tränare och kostrådgivare via IntensivePT. Alla föreläsningar är genomförda men nu gäller det att plugga inför det teoretiska provet och sen ska jag ned till Stockholm till sommaren och göra den praktiska examinationen.

Idag fick jag frågan om jag vill agera PT till en ensamstående tvåbarnsmamma. Jag var väldigt tydlig med att jag är under utbildning men det spelade ingen roll för henne. Jag har med andra ord fått min första PT-klient och då föddes en tanke hos mig… kom i sommarform med mig!

Kom i sommarform med mig, vad innebär det? Det innebär att vi, du och jag, under en månads tid kommer att utforma ett tränings- och kostprogram efter ditt liv och dina behov. En gång i veckan kör du och jag ett träningspass under en timme och övrig tid får du ett träningsprogram samt kostprogram att förhålla dig till.

Det viktiga är att DU hittar ditt VARFÖR? Vad är ditt mål? Vill du bli starkare? Vill du gå ned i vikt? Vill du bli av med ditt sockeberoende? Vill du bygga upp din core?

Som nybliven mamma får du en liten bonus, du får delta på mina gruppträningspass med Mamma Stark varje onsdag klockan 10:00 i Granloholm. Kostnaden för detta pass är egentligen 95 kronor och då ingår också en energibar i priset.

Vad kostar hela paketet? Eftersom att jag är under utbildning så kör vi på ett riktigt kompispris. 900 kronor för hela månaden och då ingår allt. Jag är ditt bollplank och hjälper dig att hålla fokus och rätt riktning under hela månaden. Vi börjar med en hälsodeklaration och tar sedan steg för steg efter det.

Jag vill förtydliga att ett vanligt PT-pass på gym (60 min) i vanliga fall kan kosta mellan 600-1000 kronor, då får du lite perspektiv på priset.

Är du intresserad? Skicka ett mejl till holgersson_112@hotmail.com så tar vi det därifrån.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like