LÄNGTAN EFTER SOMMAR

Den här våren har varit otroligt händelserik, på gott och ont. Den senaste månaden har bara rusat förbi och det känns på ett sätt ganska skönt, jag längtar efter sommaren. Sommaren för mig är att gå ned en växel och leva i ett långsammare tempo. Att leva mer med alla sinnen. Se, känna, lukta, lyssna och smaka. Allt blir mer intensivt och på riktigt när man stannar upp lite mer. Kontraster, det är härligt, för nu har det varit allt annat än ett långsamt tempo den senaste månaden. Men man behöver också det höga tempot för att sedan kunna uppskatta det lugna fullt ut.

PT-klienter i Sundsvall och på distans

Snart har det gått en månad sedan jag drog igång med mina första PT-klienter, en här på plats i Sundsvall och en på distans. Utan att avslöja för mycket så kan jag säga att det har blivit väldigt fina resultat, något som de förhoppningsvis vill berätta mer om när vi avslutat vår månad ihop. Det har varit väldigt lärorikt för mig, med tanke på att jag fortfarande är under utbildning. Något jag har insett är att det tar mycket mer tid än man tror. Att planera träningspass, att ge kostråd och ständigt vara ett bollplank. Det är väldigt roligt men också väldigt tidskrävande. Så min ödmjukhet inför detta har verkligen växt under denna månad. Jag har en tredje klient på plats här i Sundsvall och hon har halva tiden kvar på sin månad, sen tar jag en paus och fokuserar helt på plugget.

Plugget

Plugget skall inte heller underskattas. Jag kan mycket om träning men näringslära, neurokemi och anatomi är tre av många ämnen som jag verkligen har fått läsa mycket om för att förstå hur allt hängr ihop. Vad är det egentligen som händer i kroppen när vi tränar och äter? Hur får vi de resultat vi vill ha? Att försöka hitta tiden med en bebis hemma är inte alltid lätt så man får ta det i etapper. Allting går, bara man vill.

Livet

Sedan har vi livet i stort. Jag jobbar 30% på mitt “vanliga” jobb, jag kör på med mammaträningar via Mamma Stark varje onsdag och viktigast av allt, MIN FAMILJ. Vi är mitt uppe i ett altanbygge men vi har på något sätt lyckats pussla och prioritera så vi har fått en del tid tillsammans. Vi vet hur lätt det kan vara att springa förbi varandra ibland men vi vet också hur viktigt det är att tillåta sig själv att stanna upp eller ta tag i sin partner och sätta sig ned tillsammans. I dessa ovissa tider är det dessutom extra viktigt att få tid ihop, coronan ligger som ett obekvämt täcke över oss alla och för att orka ta sig upp behöver man tid med varandra. Det växer också fram en extra tacksamhet över att vi har varandra och får vara friska.

Men nu längtar jag efter sommar! Att få sätta punkt för alla små projekt jag har igång, få vara ledig till 100% från jobbet och bara vara med min lilla familj. Det är ju trots allt det livet handlar om, familjen.

Vad längtar du till?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.