MAMMATRÄNING, ETT NYTT PROJEKT OCH EN FÖRKYLNING

Veckorna går ruskigt fort nu och jag känner mig lite lätt ofokuserad för tillfället. Jag har dragit på mig en förkylning och försöker se det som något positivt. Då måste jag ta mig tid för att vila och bara vara, vilket kan vara bra efter de senaste veckorna då jag haft fullt upp.

Jag har börjat med mammaträning två gånger i veckan. Vi är ett gäng mammor som blir coachade av en PT under en timme och kör styrketräning i form av intervaller, en riktigt bra genomkörare för hela kroppen. Jag har fått upp ögonen för miniband gjorda av gummi som vi använder mycket under mammaträningen. Så enkelt att använda när man tränar och det blir riktigt jobbigt. Det blir nog årets julklapp till mig själv, ett gäng miniband med olika motstånd.

Utöver mammaträning så blir det en del cykelpass på trainern här hemma, jag har dock inte kommit igång med zwift än… det kanske blir mitt nyårslöfte? Att komma igång med zwift. Hur svårt ska det vara liksom?

Men jag måste vara snäll mot mig själv, man hinner faktiskt inte med allt och ibland måste man prioritera när man vill lite för mycket.

Det som har tagit upp mest tid den senaste tiden, förutom lilleman då såklart, är att jag börjat sälja produkter för Nu Skin och Forever Living. Nu Skin är ett stort forskningsföretag som säljer skönhetsprodukter och Forever Living säljer produkter med Aloe Vera. Flera av mina favoriter både när det kommer till framför allt krämer (fotkräm, handkräm, ansiktskräm, osv.) kommer från dessa två företag. Så säg till om ni vill beställa något så kan jag säkert hitta ett bra pris åt er eller tipsa om bra produkter. Jag hade min första produktvisning här hemma förra veckan och det var så mysigt!

Annars då? Vi har dragit igång renovering av trappen här hemma. Den ska gå från trä till vit och från trappsteg med gammal korkmatta till trappsteg med mörkgrå heltäckningsmatta. Det kommer bli så ljust och fräscht! Nu är vi inne på andra lagret med färg och det ser redan mycket trevligare ut här hemma.

Sen så har jag en annan grej på gång också, något som jag verkligen brinner för. Men mer om det nästa gång! Jag måste ju få bjuda på en liten cliffhanger så ni kommer tillbaka hit.

13 dagar till jul idag också… det är ju helt galet! Vi har redan klätt granen och julklappar har vi också börjat inhandla. Jag känner mig i fas och redo för jul. Jag älskar julen!

Jag känner mig genast mycket mer fokuserad när jag fått skriva av mig lite. Tänk vad lite tryckande på några tangenter kan göra med det mentala.

Njut nu av livets goda. Nära, kära och chokladtryfflar står högst upp på min njutarlista.

Kram på er!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like