MIN VERKSAMHET – MÅ BRA MED SOFIA

Loggan är gjord av Amanda Kärngard som ni hittar under @karngard på Instagram eller via mejl: design@karngard.se

Må bra med Sofia är namnet på min nystartade verksamhet som numera också är en enskild firma. Den består främst av två delar, träning och Aloe Vera.

MAMMATRÄNING. Efter min graviditet har jag fått upp intresset för mammaträning och jag har precis blivit en del av teamet på Mamma Stark. I korta drag så är det träning utomhus för mammor med sina barn i barnvagnar. Bor du i Sundsvall och vill du vara med och träna med Mamma Stark? Gå in och boka din plats och läs mer om träningen här.

ALOE VERA PRODUKTER. Jag har också börjat sälja Aloe Vera produkter via Forever Living som är världens största odlare, tillverkare och distributör av Aloe Vera. Läs mer om detta här.

PERSONLIG TRÄNARE OCH KOSTRÅDGIVARE. Den 30/3 började jag plugga till lic. personlig tränare och kostrådgivare via IntensivePT. Det innebär att jag förhoppningsvis någon gång under detta år (2020) kommer att kunna erbjuda fler tjänster kopplat till hälsa och välmående.

Vill du veta mer om Mamma Stark? Vill du köpa Aloe Vera produkter eller själv börja sälja produkter? Vill du inleda ett samarbete? Ta gärna kontakt med mig! Du når mig lättast via mejl på holgersson_112@hotmail.com