MIN VERKSAMHET – MÅ BRA MED SOFIA

Loggan är gjord av Amanda Kärngard som ni hittar under @karngard på Instagram eller via mejl: design@karngard.se

Må bra med Sofia är namnet på min nystartade verksamhet. Den består främst av två delar, träning och Aloe Vera.

Efter min graviditet har jag fått upp intresset för mammaträning och jag har precis blivit en del av teamet på ”Mamma Stark”, gå gärna in och läs mer på deras hemsida. I korta drag så är det träning för mammor utomhus med sina barn i barnvagnar. Inom kort så kommer jag vara med på hemsidan och då dyker en länk upp här dit du kommer för att anmäla dig på mina pass.

Jag har också börjat sälja Aloe Vera produkter via Forever Living som är världens största odlare, tillverkare och distributör av Aloe Vera. Läs mer om detta här.

Vill du veta mer om Mamma Stark? Vill du köpa Aloe Vera produkter eller själv börja sälja produkter? Ta gärna kontakt med mig! Du når mig lättast via mejl på holgersson_112@hotmail.com