MITT TRÄNINGSUPPLÄGG FRAM TILL ÅRSSKIFTET

Den senaste veckan har inte varit något vidare sett till träning, vilket såklart är helt okej men nu känner jag att jag vill komma igång ordentligt och det kräver lite struktur i form av planering.

Jag tänker mig följande:

  • Minst ett spinningpass i veckan. Helst Spin Giro, ett 90 minuter långt intervallpass på Friskis där man efterliknar cykling utomhus. Jag är utbildad instruktör i detta men har just nu ett uppehåll med anledning av att jag blivit mamma. Men det innebär såklart inte att man inte kan gå på passen ändå.
  • Ett styrkepass i veckan. Helst på gymmet men är inte detta möjligt så får jag köra hemma. Fokus på axlar, rygg, rumpa och ben. Magövningar kör jag i mammamage-appen.
  • Ett träningspass hemma i veckan. Det kan vara styrka, det kan vara trappträning eller ett pass på trainern. Jag måste börja koppla upp mig mot zwift, har ju tänkt att jag ska testa detta länge nu men inte kommit till skott.
  • Utöver ovan nämnda tre pass så blir det såklart barnvagnspromenader men det räknar jag inte som träning utan mer vardagsmotion.

Det här känns som ett lagom tufft och motiverande träningsupplägg fram till årsskiftet. Jag behöver som sagt lite struktur men vill inte lägga ribban för högt, då kommer jag bli så besviken om tid och ork inte räcker till.

Vad gör vi? Nu kör vi!

Kram på er!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like