Om Sofia, cykeln och hemsidan

11745507_10153356638535310_7801597290343317296_n DSC_0360axc

Sofia.

Tjejen som tävlade i alpint och spelade fotboll. Tjejen som slet av korsbandet och förstörde menisken som 15-åring. Tjejen som med tiden hittade något nytt, hon hittade cyklingen. Den tjejen är Sofia, den tjejen är jag.

Skadorna tog död på flera drömmar men med tiden föddes nya. Det är som man brukar säga, “När en dörr stängs så öppnas ett fönster”. För mig öppnades två fönster. Efter skadornas inträde i mitt liv fick jag tänka om och då blev skrivandet och cyklingen två stora delar av mitt liv. Två delar som till en början var drömmar men som numera är verklighet. Vägen till den här verkligheten har inte varit lätt och den har framför allt inte varit rak men det är de krokigaste vägarna som skapar de bästa förarna. Den krokiga vägen har fått mig att växa mycket och den har tagit mig till en plats i livet som betyder väldigt mycket för mig.

På den här sidan gör jag en härlig mix av skrivandet och cyklingen. Jag gillar att utmana mig själv, både i det fysiska och det mentala och det är något jag vill dela med mig av. Jag vill använda det skrivna ordet för att sätta ord på den resa jag gör på cykeln och i mitt mentala. Jag vill inspirera och motivera. Sidan kommer dessutom att bjuda på inspirerande intervjuer med människor som inspirerar mig, allt från äventyraren i bergen till den motionerande cyklisten.

Den här sidan handlar om livet och allt som hör till, det går upp och det går ner…

Precis som på cykeln!

 

PS. Kontakta mig gärna om du behöver hjälp med det skrivna ordet, om du vill starta ett spännande samarbete eller om du vill fråga något. Fråga vad som helst, när som helst! Klicka på fliken “kontakt” och skicka iväg ett mejl.