SOMMARTIDER

Sommartider, hej hej! Sommaren är här och jag tar emot den med öppna armar. Jag går ned i tempo, känner in värmen och lugnet. Jag har känt mig både trött och tankspridd några veckor men det börjar lägga sig nu. Sist jag skrev så radade jag upp allt jobb, alla projekt och hur jag försökte pussla ihop min tid till allt, framför allt familjen.

Nu har det gått tre veckor och jag är klar med alla PT-kunder, vi har byggt färdigt altanen och fokus ligger på jobb och att njuta av sommaren.

Jag jobbar knappt två veckor till sen kliver jag på långledigt i åtta veckor. Efter sista passet på jobbet så kommer ett större fokus ligga på mitt plugg och att ta licensen som personlig tränare och kostrådgivare. Jag vill göra en sak i taget och på så sätt också hinna med min egen träning och njuta av att sommaren är här på riktigt. Bada, pyssla i trädgården och ta turer på min MTB.

Mammaträningen med Mamma Stark rullar på som vanligt i två veckor till sedan blir det sommaruppehåll hela juli månad och sedan är träningarna tillbaka i augusti igen. Det ska bli skönt med en liten paus, jag har kört dessa träningar varje onsdag sedan i februari. Otroligt roligt och lärorikt att se mammornas engagemang och framsteg!

Mitt stora mål denna säsong var Cykelvasan som numera är inställd, precis som allt annat. Ett väntat och klokt beslut som samtidigt känns oerhört tråkigt. Jag tappar fokuset. Jag behöver ett mål för att hålla igång träningen på den nivå jag tidigare varit van vid. Jag vet inte riktigt vad jag ska fokusera på nu. Steg ett blir att lämna in min landsvägscykel på service, att köra igång med cykeldatorn igen och regga mina turer på Strava. Då har jag lite koll på vart min form ligger och om jag gör några framsteg, det är ju något form av mål och någon form av motivation.

Ta hand om er och njut av denna härliga svenska sommar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like