Träning – Tio favoriter

I helgen har det blivit mycket jobb, nästan tjugo timmars övertid… men vet ni? Det gör inget! Jag gillar mitt jobb och mina arbetskamrater. Jag avslutade helgen med ett härligt pass på gymmet. Det är så lyxigt att ha ett helt gym för sig själv och det hade jag idag. Jag drog igång Sabaton i högtalarna och hoppade runt i gymmet som en halvgalen liten duracellkanin. Efter jul och sjukdom så har träningsdrivet kommit tillbaka och jag vill dela med mig av det, här kommer tio favoriter just nu…

Favoriten i hörlurarna – “The last stand” med Sabaton.

Favoritövning i gymmet – Utfallssteg med viktplatta.

Favoritdryck under träning – Vatten!

Favoritpass på gymmet – Spinning, det kommer nog alltid att vara spinning. Jag testade GRIT förra veckan och det var väldigt roligt och jobbigt, 30 minuter stenhårt pass då man använder sin kroppsvikt, några viktplattor och en skivstång.

Favoritfärg på träningskläderna – Jag är inne i en lila period, gärna lite knalligt.

Favorit pre workout – En chokladbit.

Favorit post workout – Bananpannkaka. Visa ihop ett ägg och en banan, stek sedan i stekpannan… klart! Så gott och så lätt. Blanda i lite kvarg om du vill ha mer mättnadskänsla.

Favorit stretchövning – Sitt ner i skräddarställning. Ta höger hand på utsidan av vänster knä, lås bålen och vrid samtidigt överkroppen till vänster, placera vänster hand bakom kroppen. Gör samma sak åt andra hållet. Bra för att behålla rörligheten i axlar och rygg.

Favorit träningsredskap – En stor “yogaboll”, den kan användas till så mycket. En övning som jag älskar är när man lägger sig på rygg på en bänk och tar yogabollen mellan fötterna och rör benen sakta upp och ner med bollen  låst mellan fötterna. Det bränner fint i bålen efter cirka 30 repetitioner.

Favoritgym – Jag har precis köpt kort på EGO och trivs väldigt bra där men kommer alltid att känna lite extra för Friskis, det är en sån genuin och mysig känsla hos dem.

Nu utmanar jag Helena och Anna som i sin tur får utmana två vänner som också ska lägga upp dessa tio favoriter!

 

4 comments
Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like