VÅREN 2020, EN ANNORLUNDA VÅR

Den här våren blev inte alls som jag hade tänkt mig, med största sannolikhet så blev den inte det för dig heller. Hela världen känns lite uppochnedvänd just nu och jag försöker bara landa i allting och sålla bland alla nyheter som rör covid-19.

Jag hade planerat min vår enligt följande:

  • 27-29 mars – Leva & Bomässan i Sundsvall där jag hyrt en monter för att visa upp min nystartade verksamhet och förhoppningsvis knyta nya kundkontakter. INSTÄLLT!
  • 30 mars – Friluftsdag med jobbet som jag tagit initiativ till med både alpina- och längdtävlingar. INSTÄLLT!
  • 18 april – Dop i Uppsala. INSTÄLLT.
  • 24-26 april – MTB-läger i Gränna med Elna och Alicia. Vi väljer att INTE resa med anledning av risk för smittspridning.
  • 7-10 maj – Bokad resa till Edinburgh med storasyster. INSTÄLLD!
  • 6 juni – Siljan Runt 16 mil. FLYTTAD TILL 12 SEPTEMBER.

Jag hade laddat upp, pysslat och planerat inför en riktig toppenvår. Självklart så är jag besviken, det måste man få vara. Efter en hel vår och sommar år 2019 som gravid så såg jag verkligen fram emot att få cykla och resa obehindrat denna vår och sommar.

Besvikelsen har lagt sig lite nu och jag försöker istället att känna tacksamhet. Tacksamhet över att ingen i min familj tillhör någon riskgrupp. Tacksamhet över att vi kan vara tillsammans på hemmaplan istället, passa på att utforska vår hembygd och bara vara. Vi sparar ju dessutom en och annan krona vilket aldrig är fel.

Nu kan vi lägga mer tid, pengar och energi på att renovera vår altan. Det ser jag verkligen fram emot! Och cykla kan man ju alltid göra på hemmaplan. Vi har massor av fina stigar i närheten av vårt boende som jag aldrig har cyklat på förut, och asfalt finns ju överallt, så både MTB och racer kommer att vädras rejält under våren.

Men först måste jag bli frisk! Just nu har jag satt mig själv i karantän och väntar med alla utflykter tills snoret slutat rinna.

Hoppas ni mår bra och att ni följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer.

Kram på er och GLAD PÅSK!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like